ORGANIZATORI

Infiintata in 1990, Specializarea Design a Universitatii de Arte „George Enescu” Iasi se mandreste cu un CV bogat, reflectat printr-o activitate intensa, organizand periodic expozitii si diverse activitati de profil. Inca de la inceput, perimetrul de captare a cunostintelor legate de profesiunea de designer a fost conceput in directa conectare la realitatile vietii. Actul didactic urmareste intelegerea corecta a desfasurarii procesului de design şi asimilarea corecta a cunostintelor, dezvoltarea abilitatilor si dobandirea competentelor în vederea exercitarii profesiei alese.

Studentii  specializarii Design, sub indrumarea cadrelor didactice, au fost unii din cei mai apreciati participanti la diverse concursuri si expozitii. Lucrarile lor au adus notorietate specializarii si un statut special in randul universitatilor de profil.

Dintre realizarile semnificative ale studentilor de la sectia de Design, putem enumera: participare si premii obtinute la „Concurs de mobilier de avangarda”, Romexpo Bucuresti, Filter Design, realizarea siglei „Iasi 600”, Concurs de design ambiental (Roton), Concurs de graphic design, logo (Brasov), „Oaia cu tu peux”, „Targul Interioarelor Moderne” Iasi, „Junior Design” si multe altele.

Avem credinta ca si pe viitor vom reusi, prin efortul cadrelor didactice si a celor care vor dori sa ne sustina, sa mentinem specializarea Design in topul institutiilor de profil din Iasi si tara, astfel ca ea sa faca fata exigentelor cerute de competentele profesionale ale meseriei.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: